Vespuok! forumas - Vesperis
Sveiki atvykę, Svečias
Prašome Prisijungti or Registruotis.    Pamiršote slaptažodį?
Variatoriaus svareliu parinkimas (1 skaito) (1) Svečias
Go to bottom Rašyti atsakymą Favoured: 0
TOPIC: Variatoriaus svareliu parinkimas
Tawtwe (User)
Junior Boarder
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Variatoriaus svareliu parinkimas 8 Months, 1 Week ago Karma: 0  
Nusprendziau pakeisti variatoriu nes: kaip ankciau rasiau diapazone 40-50 girdejosi barskejimas, ir vaziuojant ilga laika 100 km/h, mazdaug kas minute jausdavosi labai retas kazkoks trukciojimas. Tai nusipirkau nauja variatoriu malossi multivar 2000, (i kuri ieina 2 kompl svareliu 14 ir 15 gr. ir sankabos spyruokle + variatorius), plius pasikeiciau dirza. Zodziu viskas tvarkoje, jokio barskejimo - jokio trukciojimo, bet mano GTS 250 cc darbas tapo kaip 50 cc, nes net nebekalbant apie 15 gr svarelius, sudejus rekomenduojamus gamintojo 14 gr., vespa pradeda vaziuoti nuo dideliu apsuku, zodziu dabar turiu sportini motoroleri, su zymiai padidejusia galia. Bet man reikia to ka turejau ankciau, t.y. originalios vespa. beda ta, kad naujojo variatoriaus svareliu ismatavimai skiriasi nuo originaliu, originaliu svareliu mase 11,2 gr/vnt. o dabartiniu 14 gr/vnt. Kaip manot, gal man i ta sportini variatoriu sudeti 13 gramu malossi svarelius???, o gal dar net mazesnes mases, nu atsizvelgiu ir i tai jog pakeista sankabos spyruokle) kad tureciau ta pati originalios vespos vaziavimo efekta??? nesinori laukti svareliu menesi, sumoketi 80 lt ir experimentuoti p.s. manao variatorius: http://www.malossiuk.com/help/maxivar.pdf
Zodziu is viso to texto prasau patarimo, ar verta mazinti svarelius, nes gamintojas to nerekomenduoja???

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Rašyti atsakymą